SUCHMAN TAMÁS, DR. (MSZP)

Full text search

SUCHMAN TAMÁS, DR. (MSZP)
SUCHMAN TAMÁS, DR. (MSZP) Elnök Úr! Miniszter Úr! Köszönöm a kivételes lehetőséget. Hogy az időt ne haladjam túl, a pénzügyminiszter úrhoz felteendő kérdésem talán csak három mondat lesz.
Rendkívüli módon sajnáltam, hogy a munkanélküli szülők gyermekeinek óvodás, iskolás térítési díj elengedésére vonatkozó, és a költségvetési törvény módosítása kapcsán felvetett javaslatomat a tisztelt Ház leszavazta.
Ugyanilyen meggondolásból szeretném kérdezni a tisztelt pénzügyminiszter urat, hogy a tartósan munkanélküliek esetében az OTP lakásépítési és lakásvásárlási kölcsönök tekintetében kizárólag az emelt kamat fizetése alól a munkanélküliség fennállása alatt halasztást lehet-e vagy lehetséges-e adni?
Egy mondat indokolást mondanék, de azt hiszem, pénzügyminiszter úrnak minden adat rendelkezésére áll: az Országos Takarékpénztár kimutatása szerint legtöbb hátralékkal a munkanélküliek rendelkeznek. Magam sem akarok hinni a Világgazdaságban megjelent hírnek, ugye 455 000 munkanélküliből 300 000 ügyfél az OTP-nél és elsősorban ők a hátralékosok.
Tehát szeretném kérdezni a miniszter urat, lát-e jogi lehetőséget, megoldást az érintett személyeket illetően. Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit