TÓTH SÁNDOR jegyző:

Full text search

TÓTH SÁNDOR jegyző:
TÓTH SÁNDOR jegyző: Igen. Most a szünetben a környezetvédelmi bizottság a kongresszusi teremben tart ülést. Napirend: az üzemanyagok környezetvédelmi termékdíjáról szóló törvényjavaslathoz érkezett újabb módosító javaslat megtárgyalása.
Ugyancsak most a szünetben az alkotmányügyi bizottság a főemeleti 37–38-as számú tanácsteremben tart ülést. Napirend: Palotás János képviselő által a nyugellátások, baleseti nyugellátások és egyéb ellátások 1992. évi emeléséről, illetve kiegészítéséről szóló országgyűlési határozati javaslathoz benyújtott módosító javaslatok megtárgyalása.
És még mindig a szünetben vagyunk: a külügyi és a honvédelmi bizottság együttes ülést a főemelet 55-ös számú tanácsteremben tart. A téma: országgyűlési határozati javaslat az ENSZ békefenntartó erők magyarországi átvonulásáról.
Kérjük valamennyi bizottság tagjait és az érintetteket, hogy az ülésen feltétlenül vegyenek részt.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit