SCHIFFER JÁNOS, DR. (MSZP)

Full text search

SCHIFFER JÁNOS, DR. (MSZP)
SCHIFFER JÁNOS, DR. (MSZP) Köszönöm szépen. Elnök Úr, az a javaslatom, hogy halasszuk el a vitát. Itt komoly alkotmányjogi problémák merültek fel a Kormány képviselője részéről.
A Házszabályban az tényleg benne van, hogy most, ebben a zűrös időszakban a bizottságok tarthatnak bizottsági üléseket az általános vita lefolytatásának idején a plenáris ülés alatt, az azonban nincs benne, hogy ünnepségeket is tartsanak. Ha átmennénk a Vadász-terembe, akkor több képviselő előtt lehetne kifejteni a különböző véleményeket. Ott most ünneplik – nem tudom pontosan kik – azt a költségvetést, amelyet nem régen elfogadott az Országgyűlés, azt a költségvetést, ami tényleg ünneplésre méltó: alig 184 milliárd a hiány, a tb.-nek alig 40 milliárd a hiánya, ez a költségvetés fogja bevezetni a kétkulcsos áfa-t, tehát tényleg ünneplésre méltó a dolog… Ott sokkal több képviselő van jelen, mint itt, a Házban.
Én azt gondolom, hogyha tényleg ünnepelni kell, akkor menjünk mi is oda ünnepelni, és folytassuk majd akkor a vitát, amikor itt tudnak majd lenni azok, akik most ünneplésre méltónak tartják az időpontot. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit