ZSUPOS LAJOS (MDF)

Full text search

ZSUPOS LAJOS (MDF)
ZSUPOS LAJOS (MDF) Tisztelt Ház! Tisztelt Elnök Úr! Engedjék meg, hogy rövid egy-két percet azzal foglalkozzam, ami korábban néhány perccel ezelőtt Géczi úrtól elhangzott. Úgy gondolom, hogy ilyen mértékű demagógiát megválaszolni nem érdemes, mert nincs rá érv. (Taps az MDF soraiban.) "Szabad Nép"-felolvasás lehetne ez.
Mégis, hogy miért szólok? Azért szólok, mert úgy gondolom, hogy ez egy példaértékű felszólalás is volt ebben az értelemben, amíg így tárgyalnak emberek, amíg ebben a hangnemben tudnak tárgyalni, hogy csak ők egyedül hiteles képviselői a szegényeknek, az elesetteknek, az agrárelitnek és a többinek, ez sajnos azt eredményezi, hogy nincs megegyezés, és tovább szítja azokat a helyeket, ahol egyébként is rendkívül körülményes és nehéz igenis megkötni az egyezséget, de ennek ellenére meg kellene kötni. Sajnos ezek a hangok a legtöbb helyen jelen vannak, és megakadályozzák egyszerűen azt, hogy normális egyezséget lehessen kötni.
Úgy gondolom, hogy ilyen szempontból mindenképpen méltányolást érdemel ez a felszólalás. Köszönöm. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit