ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): És az Országgyűlés? Szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 55 igen, 149 nem szavazattal, 10 tartózkodás mellett a módosító javaslatot nem fogadta el.
A 42. pontról bizottsági támogatás híján nem kell szavaznunk.
A 72. pontban Kiss Róbert és képviselőtársai, valamint Pintér József az erdészeti alap és a vadgazdálkodási alap összekapcsolását és egy fejezetben történő megjelenítését javasolják.
A következő szavazással arról döntünk, hogy megszűnjön-e a törvényjavaslat VII. fejezete és ezzel a VI. fejezet az összevont országos erdészeti és vadgazdálkodási alapról szóljon.
Felhívom figyelmüket, hogy a javaslat elvetése esetén a 43., 45., 47., 49., 51., 52., 53., 54., 55., 56., 57., 58., 60., 62., 64., 65., 66., 67., 68., 69., 70., 71., 81. és 84. pontok tárgytalanná válnak. (Zaj.) Remélem, megjegyezték! (Derültség. – Taps.)
Felhívom figyelmüket arra, hogy a javaslat elfogadása a tartalmi összefüggések miatt feltételezi, hogy az Országgyűlés Kiss Róbert és képviselőtársai vagy Pintér József képviselő javaslatai közül az egyiket elfogadja.
A koncepcionális javaslatot a környezetvédelmi bizottság támogatja, a költségvetési és a mezőgazdasági bizottság nem támogatja. Miniszter úr egyetért-e a javaslattal?

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit