ZSIROS GÉZA, DR. (FKgP)

Full text search

ZSIROS GÉZA, DR. (FKgP)
ZSIROS GÉZA, DR. (FKgP) Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Ma este így utolsóként szólok. Tudom, hogy többször tettem ezt, hogy már észrevételeket tettem. Most egyetlenegy ok miatt jelentkeztem.
A mezőgazdaságban alapvető törvény minden körülmények között a földtörvény, mert az a birtokviszonyokat határozza meg. Azt követően és arra épülve születik meg az a törvény – így esetünkben az agrárpiaci rendtartás törvénye –, amely a piaci kereskedelmi viszonyokat szabályozza. Tehát egy nagyon jelentős és alapvető törvényről van szó. Éppen ezért itt, a Ház előtt is megköszönöm a mezőgazdasági bizottság tagjainak, szakértőinek azt a munkát, ami a hozzászólásokból is kiviláglott, hogy pártállástól függetlenül a képviselők nagyrészt támogatásról szóltak. Ez ritka dolog. Én tudom jól, hogy egy bizottságnak az a feladata, hogy teljesítse azokat a dolgokat, amiket előírt számára a Parlament. De itt többről volt szó, többet is teljesítettek a képviselőtársak és a szakértők és az érdekvédelmi szervezetek. S én azt hiszem, hogy ez példa kell legyen a jövőre nézve is. Köszönöm mindenkinek a munkáját. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit