GÁL ZOLTÁN, DR. (MSZP)

Full text search

GÁL ZOLTÁN, DR. (MSZP)
GÁL ZOLTÁN, DR. (MSZP) Tisztelt Elnök Úr! Én úgy hiszem, hogy az ön ismertetése teljesen korrekt és világos helyzetet teremtett ebben az ügyben, már abban az értelemben, hogy valóban nem az elnök úr — legalábbis a legfőbb ügyész levele szerint nem az elnök úr — diszponál afelett, hogy most a jelentés nyilvánosságra kerül-e vagy sem. De két megjegyzést ehhez hozzá kell tennem.
Az egyik az, hogy szeretném emlékeztetni a tisztelt Házat és elnök urat is, hogy erről az ügyről a házbizottságban is volt szó, és elnök úrnak azt a döntését, hogy ezt a tényfeltáró vizsgálatot kéri, mondhatni talán a házbizottság véleménye kikérése után alakította ki, talán úgy is fogalmazhatok, hogy egyetértésével. Ebből következően úgy gondolom, hogy a házbizottság — legalább a házbizottság — számára a vizsgálat eredményét jó lenne ismertetni.
De a másik és ehhez kapcsolódó kérdésem az, hogy a miniszter urak, akiket a legfőbb ügyész az elnök úrhoz írt levelében említ, jelen vannak. Gondolom, mindenki kíváncsian várja, hogy a miniszter urak hozzá fognak-e majd járulni ahhoz, hogy mások ezt a vizsgálatot, illetőleg annak tartalmát megismerjék. Köszönöm szépen. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit