DÉNES JÁNOS (független)

Full text search

DÉNES JÁNOS (független)
DÉNES JÁNOS (független) Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Köszönöm a szót. Nagy tisztelettel és elismeréssel adózom a három ratifikációs szándék együttes megtárgyalásának, és ugyanakkor a tiszteletemet fejezem ki a FIDESZ parlamenti képviselői padsorai, személyiségei és egyes képviselői iránt, amikor megelőzve a magyar Parlamentet, azt hiszem, hogy Litvánia ügyében igen elismerően foglaltak állást a magyar Parlamentben, és ezt a követő politikát, amit a magyar Külügyminisztérium folytat, kedves külügyminiszter úr, ezt a követő politikát ajánlom a figyelmébe, hogy változtassa meg a külügyminiszter, és az eseményekkel szinkronban haladjon, ne pedig 6-7-20 lépéssel utána.
Kérem a tisztelt Házat, remélem, velem is egyetértően közösen együtt fogunk szavazni a három államot illető ratifikációs kérdésben.
Elnök úr! Köszönöm a szót, s még egyszer a FIDESZ iránti elismerésemet fejezem ki. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit