KIRÁLY ZOLTÁN (független)

Full text search

KIRÁLY ZOLTÁN (független)
KIRÁLY ZOLTÁN (független) Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Gyakorlatilag ugyanazt szeretném megtenni itt és most, amit megtettem egy héttel ezelőtt, ugyancsak itt, ugyanezen tárgyban: ügyrendi indítvánnyal éltem egy héttel ezelőtt, amelynek lényege nem változott. Nem kívánom megismételni az akkor elmondott érveimet, hiszen azok elhangzottak akkor, és azóta sem változtak meg — ugyanakkor az a helyzet sem változott meg, hogy a Parlament még mindig nem kapta meg a Kormánytól a valóságos számokat tükröző és összefüggéseket felmutató 1994. évi költségvetési törvényjavaslatot.
Én úgy gondolom — és csak ennyiben egészíteném ki a múltkor elmondottakat —, nem süllyedhet olyan mélyre a Ház… (Közbekiáltások: Ez nem ügyrendi indítvány! — Zaj.) …, hogy egy szóbeli miniszteri előterjesztés alapján vitassa meg a jövő évi — és az ország szempontjából egyébként is legfontosabb — költségvetési törvényjavaslatot.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit