KATONA BÉLA, DR. (MSZP)

Full text search

KATONA BÉLA, DR. (MSZP)
KATONA BÉLA, DR. (MSZP) Elnök Úr! Tisztelt Ház! Nagyon sajnálom, hogy Kónya Imre újból ilyen hozzászólásokra ragadtatja magát. Nagyon sajnálom, mert az utóbbi időben nem ilyenhez voltunk hozzászokva tőle. Nem hiszem, hogy Kónya Imrét bárki felhatalmazta arra, hogy minősítse mások hozzászólását. Persze nem is törekszem arra, meg kell mondanom, személyemben, és a szocialista frakció sem, hogy Kónya Imre tetszését kivívjuk egy-egy hozzászólással.
Azt szeretném elmondani, hogy az a régóta elfelejtett — azt hittem, hogy elfelejtett — érv, hogy a konkrét tények helyett előkapunk ilyen szlogeneket, hogy mit csináltak az MSZP elődei, azt hiszem, hogy egy törvényjavaslat során ez még Kónya Imre szájából sem meghatározó jellegű. Én nem tudom, hogy Kónya Imre vert-e be téesztagokat a téeszbe. Azt tudom, hogy én nem vertem be téesztagokat a téeszbe. És ettől kezdve a törvényhez való konkrét viszonyulásunkban teljesen egyforma helyzetben vagyunk.
Arról pedig, hogy az alkotmányosság tekintetében kinek kell megkérdeznie a szakértőit és kinek nem, arra egyetlenegy dolgot hadd mondjak. Valószínűleg Kónya Imrének is meg kéne kérni a szakértői véleményét, mert eddig azokat a törvényeket, amelyeket az Alkotmánybíróság részben vagy egészben megsemmisített, Kónya Imre kivétel nélkül minden egyes esetben megszavazta. Köszönöm. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit