ELNÖK(Szűrös Mátyás)

Full text search

ELNÖK(Szűrös Mátyás)
ELNÖK(Szűrös Mátyás): Tisztelt Országgyűlés! Személyi javaslatok megtárgyalása következik.
A Fiatal Demokraták Szövetsége képviselőcsoportja nevében dr. Kövér László frakcióvezető úr személyi javaslatot terjesztett elő. A Fiatal Demokraták Szövetsége a gazdasági bizottságba Ungár Klára lemondása miatt megüresedett helyére Katona Kálmánt jelöli a bizottság tagjának.
Kérdezem az Országgyűlést, egyetért-e a személyi javaslattal. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik: 163 igen, 10 nem, 19 tartózkodás.)
Tisztelt Országgyűlés! Ez az a bizonyos vitatott helyzet. Az én értelmezésem szerint elegendő lenne, de miután vita volt, még kérem, hogy egy képviselőtársunk fáradjon be az ülésterembe.
Tisztelt Országgyűlés! Megismételjük a szavazást. Tehát kérdezem, hogy az előterjesztett személyi javaslattal egyetért-e az Országgyűlés. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.) Köszönöm.
Kimondom a határozatot: Az Országgyűlés 169 igen szavazattal, 7 ellenszavazattal, 18 tartózkodás mellett Katona Kálmánt a gazdasági bizottság tagjává megválasztotta.
Tisztelt Országgyűlés! A független képviselők nevében dr. Fodor István személyi javaslatot terjesztett elő. A független képviselők a számvevőszéki bizottságba Balogh Gábor lemondása miatt, megüresedett helyére dr. Szél Pétert jelölik a bizottság tagjának.
Kérdezem az Országgyűlést, egyetért-e a személyi javaslattal. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.)
Kimondom a határozatot: Az Országgyűlés 175 igen szavazattal, 4 ellenszavazattal, 18 tartózkodás mellett dr. Szél Pétert a számvevőszéki bizottság tagjává megválasztotta. (Szórványos taps.)
Tisztelt Országgyűlés! A Magyar Demokrata Fórum képviselőcsoportja nevében dr. Kónya Imre frakcióvezető úr személyi javaslatot terjesztett elő. A Magyar Demokrata Fórum képviselőcsoportja a nemzetbiztonsági bizottságba az elhunyt Sándorfi György megüresedett helyére dr. Horváth Balázst jelöli a bizottság tagjának.
Kérdezem az Országgyűlést, egyetért-e a személyi javaslattal. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.)
Az Országgyűlés 190 igen szavazattal, 1 ellenszavazattal, 7 tartózkodás mellett dr. Horváth Balázst a nemzetbiztonsági bizottság tagjává megválasztotta.
Tisztelt Országgyűlés! Képviselőtársaim és a magam nevében eredményes munkát kívánok a megválasztott bizottsági tagoknak. (Taps.)
Tisztelt Országgyűlés! Még mindig lesznek határozatok, kérem, tartsanak ki.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit