IVÁN GÉZA, DR. (FKgP)

Full text search

IVÁN GÉZA, DR. (FKgP)
IVÁN GÉZA, DR. (FKgP) Tisztelt Ház! Örülök, hogy a gazdasági részt is megemlítette egy előttem szóló, mert még a jövőben nagyon sok korrekciós munkát fogunk majd végezni drága pénzért. Nemcsak Kiliti problémájára utalok, több probléma, ezáltal egy csomó pénzügyi kérdés is, igenis, a nyakunkba szakadt.
A következő tétel az, hogy a nemzetközi jog megsértése vagy meg nem sértése egy tárgyalás alapja lehet - ennek az eldöntése -, amelyik aztán nem egy kifejezett expressis verbis rakja a szlovákok nyakába az egész ódiumot, hanem mellékesen, egy mellékkérdés révén jutunk el odáig. Tehát nem nyíltan kell nekimenni a nemzetközi jog vonalán, hanem csatlakoztatva egy általános nemzetközi jogi problémához.
Köszönöm a hozzászólását a többi képviselőnek is, mert igenis, ez a Ház megkövetelte, hogy ne egy egyszerű bizottság megválasztásával tudjuk le ezt a nemzetünket nagyon is sértő és nagyon is nehéz helyzetbe hozó problémát.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit