ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Full text search

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Tisztelt Képviselő Úr! Jogos a felvetése. Miután az Országgyűlés nem határozatképes, nem tudom megszavaztatni az ügyrendi javaslatot. Egyébként nem első eset, hogy az általános vita bizonyos időszakaiban nincs jelen a miniszter, de írásban megkapja mindazt, ami itt elhangzik, tehát a miniszter fel tud készülni és megismerkedhet minden felszólalással.
Azért gondoltunk arra, hogy most folytatnánk a közoktatásról szóló törvényjavaslat általános vitáját, hogy délután esetleg korábban be tudjuk fejezni az ülést.
Jelentkezők vannak, tehát képviselő úr, kérem megértését. Jogosnak tartom a felvetését, az ügyrendi javaslatot azonban nem tudom megszavaztatni, és valahogy előbbre kellene haladnunk.
Megkérdezem, hogy ilyen körülmények között a jelentkezők el kívánják-e mondani a felszólalásukat. Tudniillik felszólalásra következnék Rózsa Edit képviselő asszony, Szabad Demokraták Szövetsége. Amenynyiben igen, megadom a szót.
Felszólaló: Rózsa Edit (SZDSZ)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit