ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! A benyújtott módosító javaslatokról együttes jelentés készült, 9346-os számon - a jelentés sorrendjét fogjuk követni.
Megkérdezem az előterjesztőket, hogy melyikük ismerteti az egyes javaslatoknál egyeztetett álláspontjukat. (Dr. Csapody Miklós jelentkezik.) Csapody Miklós.
Az 1. és 2. pont alternatív megoldást tartalmaz az országgyűlési határozat címe és 1. pontja módosítása tekintetében. Kónya Imre és képviselőtársai javaslata szerint az új cím a következő legyen: "A dunai vízlépcsőrendszer kérdéseivel foglalkozó ideiglenes bizottság létrehozásáról szóló országgyűlési határozati javaslat" - a normaszöveg ennek megfelelően módosuljon. Fodor András Attila szerint "a bősi vízlépcső és a Duna egyoldalú elterelésének kérdésével foglalkozó ideiglenes bizottságról" szóljon a határozati javaslat.
Először Kónya Imre és képviselőtársai javaslatáról szavazunk az 1. pont szerint. Mind a négy bizottság támogatja. Kérdezem Csapody Miklóst, támogatja-e.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit