ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyűlés! A miniszter úr észrevételeit még valamivel kiegészítem. Mészáros Béla képviselő úr a felszólalása során nyilván nyelvbotlás folytán azt mondta, hogy a Kormánynak két napja van hátra, én gondolom, az Országgyűlésre gondolt, mert az Országgyűlés fejezi be rendes ülésszakát két nap múlva. (Mészáros Béla bólogat.) Látom, Mészáros Béla is helyesel, tehát a rend kedvéért, nehogy valaki tévedésbe essen és valamelyik kormánytag felmentve érezze magát a továbbiakban a kötelezettségek alól.
Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatal… (Mészáros Béla jelentkezik.) Mészáros Béla képviselő úr, viszonválasznak nincs helye, nem lehet. A miniszteri viszonválaszra már a képviselő nem reflektálhat a Házszabály szerint. A Házszabályból is egyértelműen következik, de az ügyrendi bizottság is állást foglalt e kérdésben.
(9.50)
A határozathozatalt később kezdjük meg, most ennek a törvényjavaslatnak a tárgyalását félbeszakítom.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit