PAPP LEHEL GYÖRGY, DR. (MDF)

Full text search

PAPP LEHEL GYÖRGY, DR. (MDF)
PAPP LEHEL GYÖRGY, DR. (MDF) Köszönöm a szót, Elnök Úr! Tisztelt Ház! Hölgyeim és Uraim! Az elmúlt év úgyszólván utolsó perceiben döbbentem rá, döbbentettek rá, hogy a Magyar Vöröskereszt milyen nehéz körülmények között tudja mindannyiunk számára alapvető fontosságú feladatát teljesíteni, amihez 1993-ban a XL. törvényt hoztuk. Akkor abban a biztos tudatban, hogy más kiegészítő törvényekkel együtt a Magyar Vöröskereszt adózási szempontból nem esik különös terhelés alá. Nem hiszem, hogy ecsetelnem kell, hogy a véradás és egyéb, a Vöröskereszt által ellátandó feldatok az ország számára milyen fontosak. Mint említettem, az elmúlt év utolsó napjaiban döbbentettek rá ennek a jelentőségére, ezért beadtam javaslatomat; a későbbiek folyamán további előkészítő munkálatokat folytattam, és ekkor észleltem, hogy napirenden van azonos tartalmú képviselői indítvány dr. Eke Károly képviselőtársam gondozásában.
Ezért indítványomat tisztelettel visszavonom és bejelentem, hogy az említett 9741-es számú indítványt a legmesszebbmenőkig támogatom, és örülnék, ha sürgős, rendkívüli tárgyalásban az még ennek a Parlamentnek a működési időszakában a Ház elé kerülne. Köszönöm. (Taps.)
 

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit