TARNÓCZKY ATTILA előterjesztő:

Full text search

TARNÓCZKY ATTILA előterjesztő:
TARNÓCZKY ATTILA előterjesztő: Elnök Úr! Tisztelt Ház! Nem óhajtom részletesen ismertetni önálló indítványunkat, mert annak idején a napirendrevételkor Rudics Róbert képviselőtársam ezt megtette.
Emlékeztetőül csak annyit: nagyon szeretnénk, ha a mozgó ABC-k továbbra is járhatnák a kis falvakat, egyrészt nagyon sok helyen megteremtve az alapvető ellátás elemi feltételeit, és máshol, ahol van már ilyesmi, ott ezt tovább bővítve. Ehhez viszont módosítani kellene a jövedéki törvényt egy helyen.
Úgy tapasztaltuk a költségvetési bizottság vitáján, hogy ennek különösebb akadálya valószínűleg nem lesz. Igaz, hogy a költségvetési bizottság szerint egy módosító javaslat formájában egyfajta utánfutót kell kapcsolni a mozgó ABC-k mögé, de semmi kifogásunk ellene, elfogadjuk.
Kérjük a tisztelt Ház minden képviselőjének támogatását. Azt hiszem, minden képviselőtársam nyugodt szívvel megszavazhatja a módosító indítvánnyal együtt beterjesztésünket. Köszönöm szépen. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit