TOMPA SÁNDOR (MSZP)

Full text search

TOMPA SÁNDOR (MSZP)
TOMPA SÁNDOR (MSZP) Ön interpellációt említett. Semmi remény nem volna az interpellációk elhangzására a hátralévő időben.
A kilenc kérdés a térségben a vaskohászati reorganizációs programmal függ össze, amelynek egyik eleme ma, a napirend előtt elmondott kérdéskörben az ózdi foglalkoztatási társaság.
Tóth Tihamér államtitkár úr válaszára csak anynyiban szeretnék reflektálni – egyetértve azzal, amit az államtitkár úr elmondott –, hogy egy felkészülési időnek szánták a foglalkoztatási társaságokat. Itt valós foglalkoztatási társaságokról kellene beszélnünk, azonban, mint épp a múlt héten Pohankovics államtitkár úr – egyik kérdésemre adott válaszában – maga is megfogalmazta, sajnos nem valósan működő foglalkoztatási társaságokról van szó: jó esetben a dolgozóknak 20-25%-a tud valós munkára eljutni.
Történelmi leckéből már kaptak az ózdi dolgozók bőven. Ők most már szeretnének a jelenlegi problémáikra választ kapni, és ha jól emlékszem, éppen Szabó Iván miniszter úr mondta legutóbb ezt az elköltözési javaslatot. Igen kemény reagálás volt ebben a térségben és szintén csak visszautalnék Pahankovics államtitkár úrnak a múlt heti kérdésemre adott válaszára, amiben azt jelezte, hogy éppen ez a forma nem működik, és nem is működtet ilyen alapot a kormányzat. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit