LAKOS LÁSZLÓ, DR. (MSZP)

Full text search

LAKOS LÁSZLÓ, DR. (MSZP)
LAKOS LÁSZLÓ, DR. (MSZP) Szabó Lukács képviselő úr hozzászólásáról beszéltem, ő pedig az én látásommal kapcsolatban tett megjegyzést. Természetesen el kellene fogadnom ezt a színes fölvezetését akkor, ha a földtörvénytervezethez benyújtott több tucat módosító indítványom közül csak egyről is bebizonyította volna, hogy az kommunisztikus.
Nem adjuk ki a vagyont, ezzel kapcsolatban hadd tegyek egy megjegyzést. Tíz törvényt fogadtunk el – a maival együtt – a szövetkezetek működéséről az elmúlt három hónapban. És ha ebben a tíz törvényben nem sikerült önöknek megfogalmazni – mert Szabó Lukács minden bizonnyal mindegyiket megszavazta – azokat a technikákat, amelyeket ön itt számon kér, akkor fölösleges ezzel továbbra is foglalkozni.
(19.10)
Hadd mondjam csak a legutóbbit: a földkiadó bizottságokról szóló törvényjavaslat – amely a részaránytulajdon kiadását jelenti – tényleg úgy működik, hogy a szövetkezeti vezetésnek a világon semmi dolga nincs benne, lehetősége sincs benne, és a földművelésügyi hivatalok szorgalmasan gondoskodtak róla, hogy amennyire lehetett, szövetkezeti vezetőket ebbe ne tegyenek bele. És most tárgyaltuk itt közfelkiáltással, hogy ezek se működnek; ezt aztán pláne nem mi csináltuk. Köszönöm. (Szórványos taps a bal oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit