PAPP LEHEL GYÖRGY, DR. (MDF)

Full text search

PAPP LEHEL GYÖRGY, DR. (MDF)
PAPP LEHEL GYÖRGY, DR. (MDF) Köszönöm a szót, Elnök Úr! Tisztelt Ház! Nagyon rövid leszek, hiszen Eke Károly képviselőtársam mindenben megindokolta az ő elsődleges javaslatát, amit hosszú-hosszú hónapok után – szinte szó szerint – az én javaslatom követett. Úgyhogy én valóban nagyon-nagyon örülök, hogy ez még ennek a Parlamentnek a működési időszakában terítékre került, és annak is nagyon örülök, hogy Kulin Sándor képviselőtársunk, orvos kollégánk megfelelő szakmai súllyal ugyancsak támogatta.
A magam részéről is tisztelettel kérem a Házat, hogy Eke Károly képviselőtársam eredeti javaslatát, illetőleg a többi bizottság által megerősített javaslatot támogassa, még akkor is, hogyha ez jogi szempontból nehezen kezelhető ebben a formában, hiszen az eredeti felvetéskor még azt gondoltuk, hogy bizonyos más törvények helyre teszik ezt, és ebben a szellemben kezelhetővé teszik a Vöröskereszt működését. Erre más mód nincs, kissé szokatlanul és kissé rövid úton, de azt hiszem, ez a törvényjavaslat az, amelyik megoldást nyújt a Vöröskereszt zökkenőmentes, jótékony működéséhez, és ez mindannyiunk érdeke. Előre is köszönöm a támogatást. (Szórványos taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit