DEMETER ERVIN

Full text search

DEMETER ERVIN
DEMETER ERVIN (MDF): Tehát ott tartottam, hogy a fiktív számlázást hozza fel az előterjesztő érvként, hogy ezek elszaporodnak. Ezt az állítást nem vitatva azonban el kell hogy mondjam, hogy a fiktív számlázások megfékezését megítélésünk szerint ezzel a módszerrel nem lehet elérni. A fiktív számlázásokat az ellenőrzés szigorításával kell korlátozni azért, mert ez a megoldás, hogy 90 nap után mindenféleképpen fizetni kell, nem a fiktívszámlázókat sújtja, hanem kizárólagosan azokat sújtja, akik a törvényes utat járják. Ezért nem tartjuk jó módszernek a kívánt cél eléréséhez ezt a megoldást. Amikor valaki egy fiktív számlát készít, annak az a sajátossága, hogy nem szerepelteti a nyilvántartásában, így tehát nemcsak az általános forgalmi adó, hanem a többi adó szempontjából sem lehet figyelembe venni.
Összességében azt kérem tisztelt képviselőtársaimtól, hogy az ajánlásban szereplő 10. javaslatot, ami ezt a 90 napos határidőt nem kívánja hatályba léptetni, kérem, támogassák, hogy ne érje ilyen hátrányos megkülönböztetés az 50 milliós éves bevétel alatt gazdálkodó vállalkozókat.
Kérem támogatásukat, és köszönöm szépen a figyelmüket. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit