DR. BÉKESI LÁSZLÓ

Full text search

DR. BÉKESI LÁSZLÓ
DR. BÉKESI LÁSZLÓ pénzügyminiszter: Köszönöm a szót, elnök asszony. Tisztelt Ház! Szabó Iván képviselő úrnak igaza lenne abban az esetben, hogyha ennek a döntésnek az elhalasztása nem befolyásolná az 1995. évi költségvetés fejezeteinek főösszegét. Befolyásolja, hiszen a végkielégítés összegét ki kell fizetni. Ha nem fizetjük ki, áthúzódik 1995-re. Tudjuk, hogy ezt az 1,6 milliárdot tehát ki kell fizetni. Ily módon tehát nem áll az a tétel, hogy a főösszegeket nem érinti ez a módosító indítvány. Érinti - ezért javasoljuk a tisztelt Háznak, hogy foglaljon állást.
Egyébiránt nem áll meg az az érv, hogy a bizottságok ezt nem tárgyalták... (Dr. Szabó Iván: Ezt nem is mondtuk!)... és nem támogatják. A költségvetési és az alkotmányügyi bizottság egyaránt támogatja, megtárgyalta és támogatja. Ezért tehát nincs akadálya annak, hogy ebben az ügyben döntés szülessék. Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit