DR. SZABÓ IVÁN

Full text search

DR. SZABÓ IVÁN
DR. SZABÓ IVÁN (MDF): Egészen addig a pontig teljesen egyetértek Békesi László pénzügyminiszter úrral, hogy ezt megtárgyalták a bizottságok. Kell, mert a '95-ös főösszeget érinti.
A bizottságok azonban tudatosan, döntés alapján nem tették be az I. szakasz ajánlásaiba, így a Ház elé nem került, a Ház nem vitatta meg a részletes vitában, hanem most a részletes vita lezárása után jelenik meg először a tisztelt parlamentnek az asztalán.
Részletes vitában nem tárgyalt módosító indítvány, amely nem szerepel az ajánlásokban, nem szavaztatható, mert itt kikerülték a tisztelt Házat egy tudatosan hozott döntéssel, hogy ez nem kerül be az I. szakaszba. Ma délelőtt kitalálni, hogy mégis bekerül a részletes vita lezárása után, ez az, ami Házszabály-ellenes. Ezért mondom azt, hogy akármennyire is igaz, hogy ez érinti a főösszeget, ezt három héttel ezelőtt tetszett volna eldönteni, s akkor meg tudjuk vitatni, akkor ma lehetett volna szavazni róla. De kikerülni a részletes vitát, és ma becsempészni a szavazásba, ez az, ami Házszabály-ellenes, és tiltakozom a megszavaztatása ellen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit