DR. ÁDER JÁNOS

Full text search

DR. ÁDER JÁNOS
DR. ÁDER JÁNOS (Fidesz): Az első megjegyzésem, hogy szándékosan nem a konkrét esetről kérdeztem a belügyminiszter urat, még akkor sem, ha ő erre válaszolt. S csak egyetlenegy megjegyzést hadd tegyek: a következményekért természetesen mindenkinek vállalnia kell a felelősséget - akkor, ha tud arról, hogy elkövetett valamilyen szabálysértést. Ebben az esetben az adott illető nem tudott erről... (Moraj a bal oldalon.).., hiszen az értesítéseket szabályszerűen nem kapta meg. Ez az egyik.
A másik, a konkrét üggyel kapcsolatban: a bírósági eljárás szerint, illetőleg a büntetőeljárás szerint is lehetőséget kell biztosítani abban az esetben, ha valakit bekísérnek, hogy ott, akkor, amikor az előállítást a rendőrség foganatosítja, a számlát rendezze, tehát a tartozását, a pénzbírságot kifizesse. A hajnali órák erre nem nagyon adnak lehetőséget és alkalmat, hiszen általában a bankok, posták ilyenkor zárva vannak... (Moraj.).., tehát a pénz feladására, befizetésére nem nagyon van lehetőség.
Végül az utolsó megjegyzésem: én megértem azt, hogy a belügyminiszter urat meglepték a kérdéseim, hiszen nem a konkrét ügyre kérdeztem rá, hanem az ügy általánosítható tanulságait próbáltam meg egyébként itt a Ház előtt taglalni. Ezért nagyon örülnék és nagyon megköszönném, ha a konkrét kérdéseimre, amelyekre egyébként nem kaptam választ, írásban megkaphatnám a válaszokat.
Köszönöm a figyelmet. (Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit