KUNCZE GÁBOR

Full text search

KUNCZE GÁBOR
KUNCZE GÁBOR belügyminiszter: Valóban igaza van kedves képviselőtársamnak, hogy a hajnali órák nem voltak alkalmasak a bírság befizetésére; ez egyébként még aznap délelőtt, már alkalmas órában megtörtént - előtte ugyanerre még másfél év állt volna rendelkezésre... (Derültség.)
Egyébként szeretnék idézni az ez alkalomból felvett jegyzőkönyvből az illető úrtól: "Kérdésre kijelentem, hogy a fent írtak miatt lezajlott rendőri intézkedés módja ellen, a rendőrök fellépése miatt, ami a személyemet illeti, panaszom, kifogásom nincs, velem nem voltak durvák, nem voltak erőszakosak."
Ebben az ügyben a rendőrség jogsértést nem követett el. Valóban megütközést kelthet a hajnali időpont... (Dr. Trombitás Zoltán: Ááá! Nem, nem!).., de bocsánat, hát ha napközben nem lehet a szerencsétlent elérni... (Általános derültség.).., levélben nem lehet vele kapcsolatot létesíteni, személyesen napközben nem található meg a lakásában...

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit