DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Igen tisztelt Elnök Úr! Én úgy gondolom, hogy felszólalásom kezdetén már felhívtam arra a figyelmet, hogy a kisgazda frakció a tévévita alatt rendelkezésre álló időt egy másodperccel sem fogja túllépni.
Miután azonban mi a költségvetés vitájára úgy készültünk fel, hogy én valamivel nagyobb időkeretet kaptam, mint a felszólaló képviselőtársaim, ezt még a tévévita ideje alatt az ő idejükből fogjuk levonni.
Tekintettel arra, hogy már a Biblia értelmezésében is vannak eltérések, tessék már nekem megengedni, hogy a házbizottság ajánlásában ennyi rugalmasságot egy országgyűlési képviselőcsoport tanúsíthasson.
Mi senkinek az idejét nem fogjuk elvenni, nem fogunk úgy eljárni, ahogy az elnök úr képviselőcsoportja tette korábban, amikor háromszorosan lépte túl az időkeretet. Mi le fogjuk a saját tévés időkeretünkből vonni az általam túllépett öt vagy hat percet. Köszönöm a türelmüket.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit