NIKOLITS ISTVÁN

Full text search

NIKOLITS ISTVÁN
NIKOLITS ISTVÁN (MSZP): Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Tisztelt Szájer Képviselőtársam! Megszólíttattunk, és immár sokadszor el kell mondanunk azt, hogy a Magyar Szocialista Párt nem keltett hiú reményeket.
(11.50)
Önnek módjában állt előbb az emelvényről végighallgatni Burány képviselőtársunkat, aki részletesen elmondta a történteket, valamint azt is elmondta, hogyan készült a szocialista pártban kellő gondossággal, társadalmi vitában is megméretve egy nagyon komoly program. Felelőtlenség ezt időről időre a Ház elé hozni és úgy beállítani, hogy egy újsághirdetés, amelynek egy szondázás volt a célja és egy program, amely egy későbbi kormányprogram alapját képezte, azonos súlyú és egyforma dokumentumok. Valóban, amit ön mond, megtörtént. Megjelent az újságban ez a hirdetés, és az is megtörtént, amiről képviselőtársam szólt: megjelent a szocialista párt programja.
Bevallom, elég nehéz olvasmány, terjedelmes és elemző mű. Nem lehet feltételezni, hogy bárki örömmel esti olvasmányként végigolvasta, ugyanakkor vitathatatlan, hogy amiket önök keresnek, az mind benne-foglaltatik ebben a programban. Nem egy rózsaszínű regény, és nagyon sok szomorú következtetést lehet ebből levonni a gazdaság állapotáról. Úgyhogy kérem, a jövőben ezt a kettőt párhuzamba állítva próbálja vizsgálni, és ne csak az egyik favorizálásával próbáljon meg esetleg következtetéseket levonni. Köszönöm szépen. (Taps a jobb oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit