BOGÁRDI ZOLTÁN

Full text search

BOGÁRDI ZOLTÁN
BOGÁRDI ZOLTÁN (MDF): Köszönöm a szót. Úgy látom, itt többen nem olvasták el a törvényt, és nem arról beszélnek, amiről ez a törvény szól. Szó esett az előző kormány hibáiról, a reprivatizációról és legutóbb Francz úr elmondásában arról, hogyan lehet versenyképessé tenni ezen módosítás révén a mezőgazdaságot. El kell árulnom, hogy ezen a módon nem. Ez az út nem oda visz... (Közbeszólás balról: Szerinted!) Nem oda visz, egyáltalán nem oda visz. Lehet, hogy önök azt célozták meg, de ez az út másfelé visz. Arról pedig, hogy öt ember összeül a kocsmában és eldönti, hogy leválnak, ne tessék itt beszélni, mert a törvény azt mondja, hogy az egy településen lakó, közgyűlésen jelenlévő tagok kétharmadának szavazatával lehet az egy település leválását eldönteni. El kell olvasni. A törvény azért van, hogy azt el kell olvasni. Annak minden szava érvényes.
Tehát az, hogy ön itt most a tv előtt elmondja, hogy ezt akarják megakadályozni, egyszerűen nem igaz. (Közbeszólás balról: Nem így van!) A versenyképesség pedig nem úgy keletkezik, hogy kiiktatom a versenyt, hanem úgy keletkezik, hogy hagyom a versenyt és a jobbik győz. Akkor tényleg oda jutunk, amiről ön az előbb beszélt. Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit