ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)

Full text search

ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)
ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes): Tisztelt Képviselőtársam! Az imént elmondtam, hogy az új Házszabály rendelkezése szerint az elnök köteles minden napirenden szereplő kérdésben a vitát megnyitni. Mivel előzetes jelzés szerint úgy terveztük, hogy az ülés hét óráig fog tartani, most nyolc óra elmúlt hat perccel, az ülésteremben igen kevesen tartózkodunk.
A képviselők, illetve a frakcióvezetők jelezték, hogy nem kívánnak e kérdéskörben fölszólalni. Én elnöki jogkörömnél fogva a vitát megnyitottam, ez kötelességem is volt. A jelzések alapján nem kívánt senki fölszólalni, de fölteszem a kérdést, ha bárki el kívánja mondani fölszólalását, meghallgatjuk a mai napon. Ha nem, akkor folytatjuk a jövő héten a vitát. (Dr. Szakál Ferenc: Értem, akkor nem.)
Mindezek alapján tehát, Tisztelt Országgyűlés, az általános vitát elnapolom, folytatására jövő heti ülésünkön kerül sor.
Az előbb ismertetett indokok alapján, Tisztelt Országgyűlés, soron következik a társadalombiztosítási alapok kintlévőségeinek egyszeri rendezéséről szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása.
Az előterjesztést T/142. számon kapták kézhez képviselőtársaim.
Kérdezem önöket, kíván-e még ma valaki fölszólalni? (Senki sem jelentkezik.) Nem kívánnak, ezért az általános vitát elnapolom, folytatására és lezárására várhatóan jövő heti ülésünkön kerül sor.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit