DR. HOMOKI JÁNOS

Full text search

DR. HOMOKI JÁNOS
DR. HOMOKI JÁNOS (FKGP): Nem kaptam választ a kérdésemre Csepi Lajost és az ÁV Rt. igazgatótanácsának tagjait illetően a végkielégítés vonatkozásában. Ettől függetlenül miniszterelnök urat tájékoztatom, hogy gróf Tisza István és Gömbös Gyula hárommillió koldus miniszterelnöke volt, ön, miniszterelnök úr, már hatmillió koldus miniszterelnöke. (Zaj a bal oldalon.) Kérem, ugyanaz megy, mint '89-ben, amikor a kommunista vezérigazgatók és tsz-elnökök vették föl a hatalmas prémiumokat, utána csődöt jelentettek.
Kérem, szíveskedjék erről tájékoztatni a nyugdíjasokat, akik azon gondolkodnak, hogy egyenek-e vagy fűtsenek, mert már a villanyt és a gázszámlát nem tudják kifizetni. Vagy azon gondolkodnak, meg tudják-e venni a vasárnapi ebédre a csirkelábat. Szíveskedjék tájékoztatni a nagycsaládos szülőket, akik azon gondolkodnak, hogy tudnak-e adni másnap a gyerekeiknek enni, (Közbeszólás a bal oldalon: Demagógia!) illetve be tudják-e fizetni az ebédpénzt az iskolában. Szíveskedjék tájékoztatni a munkanélkülieket, akik kénytelenek különböző maffiózókhoz csapódni és bűnözni, hogy családjukat el tudják tartani. Vagy szíveskedjék tájékoztatni a nyomorgó 56-osokat, hogy mit szólnak hozzá.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit