HORN GYULA

Full text search

HORN GYULA
HORN GYULA miniszterelnök: Képviselő Úr! Én képtelenségnek tartom, hogy ekkora jövedelemmel rendelkezne Medgyessy Péter... (Általános zaj a jobb oldalon.)... Egyébként a Fidesz-frakció saját kérésére megkapta a tájékoztatást az állami tisztviselők fizetéséről - ha jól tudom, Szájer József fordult a Miniszterelnöki Hivatalhoz. Tehát megkapta és a jövőben is rendelkezésükre állunk.
Viszont még egyszer hangsúlyozom: túl azon, hogy ilyen jövedelmek nem léteznek, mint amit ön Medgyessy Péterrel kapcsolatban mondott, de az tény, hogy ez a jövedelem a három-négyszerese annak, ami az államigazgatás egyéb területén van. A kormány nem vállalhatja fel - sem hazai, sem nemzetközi következmények nélkül -, hogy radikális csökkentést hajtson végre. Ezt nem tehetjük meg. Azt tehetjük meg, amit az előbb már említettem. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit