DR. TOLLER LÁSZLÓ

Full text search

DR. TOLLER LÁSZLÓ
DR. TOLLER LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm, elnök asszony! Megkövetem Sepsey urat, ha véletlen szakmai indulatomban olyan tónusban említettem a törvénnyel kapcsolatos véleményét, ami nem illett volna, vagy idegen lett volna a Ház szellemétől; azért, hogy a Ház szellemétől idegen volt - és mondom még egyszer, elnézést kérek -, de a kárpótlási ügyekben nem olyan régen folytatott vitáknak a szellemétől tán nem volt annyira idegen a hozzászólásom.
Itt egyre szerettem volna felhívni a figyelmet, - amit Kávássy képviselőtársam is megemlített -, hogy a szerzői jogvédelemről van szó. Egy másik minőség pedig a kereskedelem. Az egy önálló műfaj, amely a piacgazdaság szabályaihoz igazítva - gondolom - a későbbi szabályozás során előkerül. Csak erre szerettem volna felhívni a figyelmet és még egyszer elnézést kérek, ha a tónus esetleg kívánnivalót hagyott maga után.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit