GYIMÓTHY GÉZA

Full text search

GYIMÓTHY GÉZA
GYIMÓTHY GÉZA (FKGP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársak! Az előbbi törvény szavazásánál érvényesült a kormánypárti fegyelem. Szeretném elérni, hogy az általam beadott önálló képviselői indítvány országgyűlési szavazásánál is érvényesüljön a szociális érzékenység és az előbb említett fegyelem.
Miről szól ez az országgyűlési határozati javaslat? (Mozgás és zaj.) Körülbelül 5-600 munkanélküli ember kapott az előző kormánytól egy ígérvényt, hogy pályázata a Mezőgazdasági Fejlesztési Alapra megfelelt tartalmilag és formailag is a követelményeknek, és ha az új kormány és az új parlament a Mezőgazdasági Fejlesztési Alap részére biztosít forrást, kielégítik a támogatási igényeket. Ezek az emberek hét-nyolc hónapja várnak.
Én nem a Földművelésügyi Minisztériumnak terjesztettem be ezt a határozati javaslatomat, hanem a parlamentet kértem meg, hogy hozzon egy olyan állásfoglalást, hogy biztosítsa a soronkívüliséget, és a parlament utasítsa a kormányt mint végrehajtó szervet, hogy az elfogadott ígérvények támogatási igényét soron kívül elégítse ki. (Nagy zaj.)
Milyen összeggel járna ez és milyen kötelezettséget kellene vállalnia a kormánynak, ha javaslatomat megszavaznák a tisztelt hangos kormánypárti koalíciós képviselők? Körülbelül...

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit