RUSZNÁK MIKLÓS

Full text search

RUSZNÁK MIKLÓS
RUSZNÁK MIKLÓS (KDNP): Köszönöm szépen, elnök úr. Nem lesz két perc, megfogadva Nádori képviselőtársam önmérsékletre intő javaslatát, csak az a sok gondolat és probléma, ami megjelent az elmúlt két óra felszólalásaiban, biztos hogy él és van. De csak egy témát szeretnék ehhez kiemelni, mégpedig az államháztartási reform, és az elkövetkezendő időben az egész közigazgatási reformnak a kérdését, ami nagy mértékben meghatározza a sportnak a helyzetét is, mint azt, ami ma a gazdaságban zajlik. Ugyanis hiányzik az a területi középszint ma a társadalomban, amely valamilyen formában föl tudja fogni, kezelni tudja a problémákat.
(Az elnöki széket dr. Kóródi Mária, az Országgyűlés alelnöke foglalja el.)
Én nem tudom, hogy jó úton járunk, de biztosan, hogyha a megyei önkormányzatokhoz tesszük majd a törvény hatályánál fogva, az önkormányzati törvényben, hogy lesz gazdája ennek a sportnak a megyékben, illetve a területen vagy régióban, és akkor, azt hiszem, hogy elindulhat egy olyan összegzés, ahol a megyében leltárt csinálhatunk, hogy mi működik, mi nem működik, és ez is egy alapja lehet annak a költségvetési tárgyalásnak, amely remélhetőleg az 1997-es költségvetésben az ősz folyamán megjelenik.
Köszönöm szépen. (Általános taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit