KELETI GYÖRGY

Full text search

KELETI GYÖRGY
KELETI GYÖRGY honvédelmi miniszter: Csak nagyon röviden szeretnék. Meg szeretném köszönni képviselőtársaimnak ezt a támogató egyetértést a határozati javaslattal összefüggésben. Nagyon örülök, hogy képviselőtársaim közül többen jegyzőkönyvben is rögzítették a kint szolgáló katonák elismerését. Ami azért is fontos dolog, mert azt gondolom, hogy a katonaszerencsén kívül a katonáknak egy ösztönző elismerésre is szükségük van, és ha ezt a parlament, vagyis a legfelsőbb törvényhozó fórum teszi, akkor ez a katonáink számára rendkívül fontos.
Egy dologra szeretnék reagálni: amit Lányi képviselőtársam mondott, a SOFA-egyezmény írja elő a 75-25 százalékos káresetnél a részesedést. Az az egyezmény, amelyet az önök frakciója is elfogadott, több mint egy évvel ezelőtt, és aminek a kihirdetése – mint nemzetközi egyezményé – már megtörtént. Köszönöm szépen. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit