ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)

Full text search

ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)
ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes): Tisztelt Országgyűlés! A képviselőknek történő s szóadásban én voltam az, aki Bauer úrnak a tv-közvetítés idejéből adtam szót. Azért, mert előterjesztőként szerettem volna, ha utolsóként kap szót, és sikerül délelőtt lezárni a vitát.
De ezt követően még jelezték képviselők, hogy szólni kívánnak, ezért nem tudtuk a délelőtt folyamán lezárni a részletes vitát. Ezért az, hogy a sajtótájékoztatók idejéből kapott szót, ez nekem köszönhető. Elnézést kell kérnem azoktól, akiknek ezzel megrövidítettük a sajtótájékoztatóját. De korábban úgy egyeztünk meg, hogy a plenáris ülés megelőzi fontosságában a sajtótájékoztatókat, és ezért mertem meghosszabbítani a plenáris ülés idejét.
Amennyiben egyébként ilyenkor bármelyik képviselőnek kifogása van, akkor pontosan 12 óra 30 perckor ügyrendi indítványt tehet, hogy azonnal zárjuk le úgy, ahogy ügyrendi indítvány hangzott el korábban többször, hogy folytassuk a sajtótájékoztatók idejében.
Én bármelyik kérdésben nyitott vagyok. Ha ügyrendi indítvány hangzik el, hogy folytassuk az ülést, vagy zárjuk le, megszavaztatom, és a jelen lévő képviselők dönthetnek. Ebben az esetben – szándékunk ellenére, hangsúlyozom – nem sikerült lezárni a részletes vitát. Ezért a szavazásokat követően fogjuk folytatni még ma délután.
Köszönöm a részvételüket. (Taps.) És folytatjuk 13 óra 30 perckor az ülésünket.
(Szünet: 12.54-13.31
Elnök: dr. Kóródi Mária
Jegyzők: Boros László, Szili Sándor)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit