DR. PUSZTAI ERZSÉBET

Full text search

DR. PUSZTAI ERZSÉBET
DR. PUSZTAI ERZSÉBET (MDNP): Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Tisztelt Államtitkár Úr! Ön nem értette, vagy nem akarta megérteni a kérdésemet. Egészen pontosan azt kérdeztem: mondja meg nekünk a törvény melyik paragrafusa szól úgy, hogy gázszolgáltatónként érintett önkormányzatok vagy megyénként érintett önkormányzatok.
A törvény úgy szól, hogy az ügyben érintett önkormányzatok. Ezért a törvény úgy is értelmezhető, hogy mivel a gázrészvényátadásban érintett önkormányzatok több mint 50 százaléka időben nyilatkozott, ezért a döntés egész országra szól, és nem választható külön három megye.
(14.10)
Tisztelt Államtitkár Úr! Nem meggyőzni szeretnénk egymást, hanem megtalálni a megoldást. Én azt gondolom a törvény ilyen értelmezésével a megoldás megtalálható, és akkor a megoldás nemcsak igazságos lesz, hanem törvényes is. (Bekiabálás – Úgy van!) (Taps az ellenzéki pártok padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit