ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a honvédelemről szóló 1993. évi CX. törvény, a hadköteles katonák szolgálati viszonyáról szóló 1996. évi XLIV. törvény és a fegyveres szervek hivatásos állományú tagjainak szolgálati viszonyáról szóló 1996. évi XLIII. törvény módosítását kezdeményező törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést 4518. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/4518/24. számon kapták kézhez képviselőtársaim.
A hatáskörrel rendelkező bizottságok nem jelezték hozzászólási szándékukat, hogy kiegészítsék ajánlásukat.
Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem jelen lévő képviselőtársaimat, hogy kívánnak-e a részletes vitában részt venni. (Nincs jelentkező.) Ha nem, akkor felesleges, hogy a részletes vita e szakaszait ismertessem.
Elfogadja-e a tisztelt Országgyűlés azt a javaslatot, hogy ne bontsuk az ajánlás pontjai szerint a részletes vitát. Aki ezzel egyetért, kézfelemeléssel szavazzon! (Megtörténik.) Köszönöm szépen.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége egyhangúlag elfogadta a javaslatomat.
Mivel hozzászólásra nem jelentkeztek képviselőtársaim, a részletes vitát lezárom.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit