BOGÁRDI ZOLTÁN

Full text search

BOGÁRDI ZOLTÁN
BOGÁRDI ZOLTÁN (MDF): Köszönöm, tisztelt elnök úr, de nem arról van szó, hogy Buzássy Lajos diplomája létezik vagy nem. Arról van szó, hogy ez Magyarországon előfordulhat vagy nem fordulhat elő. Senki sem kérdezte meg az előbb említett dékán úrtól, nem tart-e attól, hogy valaki bűnvádi eljárást indít ellene, amikor ő perrel fenyegetőzik, hogy egyszerűen okiratot hamisítottak.
Szintén idézem a minisztérium jelentését: "A törzskönyv szerint Buzássy Lajos beiratkozásának kelte 1994. szeptember 1." Ami nyilvánvalóan nem felel meg a valóságnak, lévén hogy csak '96. március 18-án kérte a felvételét. Tekintettel arra, hogy a törzskönyv okirat, okirathamisítás ténye forog fenn. Kérdezem: miért nem jut eszébe senkinek, akinek tudomására jutott, hogy ebben az ügyben feljelentést tegyen?
Ezek után természetes, hogy a helyettes államtitkár is jogorvoslatról beszél, csak azt nem tudom, hogy mi ellen, és arról, hogy valakinek érdekében állt őt befeketíteni. Ezek után befeketíteni, tisztelt Ház?!
(15.00)
A helyzet innentől kezdve tragikus. (Mozgás és zaj a kormánypárti oldalon.) Ha vádlóvá léphet elő a vádlott... (Nagy zaj.) Tisztelt Ház! Ha a vádló...

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit