BOGÁRDI ZOLTÁN

Full text search

BOGÁRDI ZOLTÁN
BOGÁRDI ZOLTÁN (MDF): Tisztelt Ház! Tudom, hogy ezzel a diplomával kapcsolatban egy régen jól bevált gyakorlat folytatásával állunk szemben. Ezzel Kis Zoltán is tisztában volt, amikor az interpellációs kérdésre a választ megadta. Idézem - Kis Zoltánt talán szívesebben hallgatják -: "1996 decemberében vizsgakötelezettségének summa cum laude minősítéssel tett eleget, tehát kitűnő minősítéssel. A doktori fokozat általában - innentől érdekes; Kis Zoltán szerint egy általános gyakorlatról van szó - olyan esetben, ha protekcióról van szó, általában rite szokott lenni. Tehát megfelelt, és nem summa cum laude, azaz kiváló. Sokan vannak itt e házban - folytatja Kis Zoltán -, akik ilyen minősítéssel kaptak diplomát, még én is csak cum laude minősítéssel tudtam elvégezni." Ehhez nincs mit hozzátenni!
Viszont annyit jó volna hozzátenni: ennek a gyakorlatnak véget kéne vetni. Ezért szóltam ma hozzá, tisztelt képviselőtársaim. Önökön múlik, megadják-e a parlamentnek azt a lehetőséget, hogy ebből a rettenetes csapdahelyzetből kijöjjön, illetőleg örökre elvegyék a kedvét azoknak, akik ilyen megoldáson törik a fejüket.
Köszönöm, hogy meghallgattak. (Taps az ellenzéki oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit