CSÉPE BÉLA

Full text search

CSÉPE BÉLA
CSÉPE BÉLA (KDNP): Tisztelt Országgyűlés! Pénzügyminiszter Úr! Azzal semmiképpen nem tudok egyetérteni, hogy ezek a számok nem mutatnak rá egy ciklus kormányzati tevékenységének az eredményességére. Azt elismerem, hogy vannak ezekben a számokban, mutatókban olyanok, amelyek régebbi időszakból erednek, és amelyek hosszabb távon javíthatók, amelyekben nem a kormány felelős.
Azonban az, hogy ezek a számok majdnem mind ilyen kedvezőtlen képet mutatnak, véleményem szerint mégiscsak rámutat egy adott ciklus kormányzati, parlamenti felelősségére. Nagyon szeretném nyomatékosan felhívni a pénzügyi kormányzat figyelmét arra, hogy Magyarországon az emberi tényező szempontjából egyes helyeken, egyes személyeket illetően nagyon tragikus és nagyon drámai a helyzet.
Tegnap este hívott fel egy egyedül élő nyugdíjas, aki képtelen kifizetni a lakásrezsijét, és az önkormányzat sem segíti már; azzal áll szemben, hogy egyszerűen nem tud mit csinálni, az öngyilkosság küszöbén áll. És nemcsak egy ilyen eset van, hanem nagyon sok. Erre szeretném nyomatékosan felhívni a kormányzat figyelmét: találja meg a módját, hogy segítsen ezeken a tényleg a társadalomnak a leginkább perifériájára sodródott embereinek a helyzetén.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit