DR. VILÁGOSI GÁBOR

Full text search

DR. VILÁGOSI GÁBOR
DR. VILÁGOSI GÁBOR belügyminisztériumi államtitkár: Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Molnár Gyula képviselő úr elmondta az előzményeket, elmondta azt is, hogy valóban, a kormány '97. február 6-i ülésén megtárgyalta az ő módosító indítványukat. Azt nem támogatta, majd ezt követően egy albizottság jött létre, és az albizottság elkészített javaslata körül kompromisszum alakult ki.
Ugyanakkor pedig az általános vita lezárását megelőzően, '97. június 2-án érkezett az a kapcsolódó módosító indítvány Juhász Gábor képviselőtársunktól, amit a kormány nem támogatott. Úgyhogy én csak erre szeretném felhívni a figyelmet, hogy a kormányzat pontosan a képviselő úr által javasolttal ellentétben, az albizottság által előterjesztett, illetve az önkormányzati bizottság által előterjesztett javaslatot támogatja, és a Juhász Gábor úr által előterjesztett módosító pontokat pedig nem támogatja.
Köszönöm szépen. (Taps az SZDSZ padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit