SZABÓ SÁNDORNÉ

Full text search

SZABÓ SÁNDORNÉ
SZABÓ SÁNDORNÉ, a szociális és egészségügyi bizottság előadója: Tisztelt Elnök Úr! Kedves Képviselőtársaim! Köszönöm a szót.
Bizottsági indítványunk célja, hogy a Belügyminisztérium fejezetében szereplő rendszeres gyermekvédelmi támogatás tartalékkeretének közel egyötödét a Népjóléti Minisztérium fejezetéhez csoportosítsuk át. Három célra tesszük ezt a javaslatot: egyrészt a népegészségügyi intézetek dologi és személyi kiadásaira, másrészt az előzetes letartóztatásba kerülő fiatalok elhelyezését szolgáló debreceni gyermekotthon rekonstrukciójának befejezésére, harmadrészt pedig a gyermekjóléti szolgálatok kialakítását szolgáló pályázati összeg megemelésére.
Mindhárom területen, úgy gondoljuk, és úgy ítéljük meg, olyan feladatokat szolgálna ez az átcsoportosítás, ami az önkormányzatok és az állampolgárok érdekeivel egyaránt találkozik. Ezért kérem önöket, támogassák javaslatunkat. Köszönöm figyelmüket. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit