DR. HANKÓ FARAGÓ MIKLÓS

Full text search

DR. HANKÓ FARAGÓ MIKLÓS
DR. HANKÓ FARAGÓ MIKLÓS (SZDSZ): Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Tulajdonképpen nem az érdemi vitába szeretnék bekapcsolódni, alapvetően egy ügyrendi természetű javaslatot szeretnék tenni. Miután tulajdonképpen csak a tegnap délutáni napirend megállapításakor derült ki, hogy ma, alig 24 órával később folyik az általános vita, és azt az Országgyűlés ma le is kívánja zárni, ezért szeretném a Szabad Demokraták Szövetsége képviselőcsoportja nevében kérni, hogy a mai napon az általános vita ne kerüljön lezárásra, és kérem, hogy ennek az időpontját a csütörtöki házbizottsági ülésen állapítsa majd meg a házbizottság. Néhány módosító javaslatot szeretnénk előterjeszteni.
Egyébként a bizottság felállításával kapcsolatban, ahogyan ezt az alkotmányügyi bizottság ülésén is kifejtettük, és a szavazásaink során minden egyes alkalommal ezt tettekkel ki is nyilvánítottuk, természetesen a vizsgálóbizottság felállítását nem ellenezzük, sőt, támogattuk, s ezután is támogatni fogjuk. Tehát kérem szépen, hogy a mai napon az elnök úr az általános vitát ne zárja le, ez később kerüljön sorra.
Köszönöm szépen.
(23.20)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit