DR. SZILI KATALIN

Full text search

DR. SZILI KATALIN
DR. SZILI KATALIN környezetvédelmi és területfejlesztési minisztériumi államtitkár: Köszönöm, elnök asszony. Képviselő úr éppen most utalt arra, amit én feltételeztem. Valóban ön a kiegészítőjében - és engedje meg, hogy én ezt ne minősítsem - olyan kérdésekre utalt, amik a már megcáfolt és helyreigazított újságcikkben jelentek meg. Szeretném elmondani - és ezért utaltam az ÁSZ-vizsgálatra -, hogy az ÁSZ-vizsgálat javaslatot tett a meghiúsult támogatás visszavonására.
Tisztelt Képviselő Úr! A '93-ban és '94-ben megítélt támogatás visszavonása, mint ahogy azt 1997-ben az Állami Számvevőszék az utóellenőrzésében megállapította, megtörtént. Nagyon kérem tisztelt képviselőtársaimat... - utalva arra is, mint ahogy említettem, minden egyes támogatás odaítélésében vannak kockázati elemek; ebből önök kiragadnak egyet, ami már nem mai keletű, és nem is tudom, mitől válhatott ez ma annyira aktuálissá az önök számára. Hiszen '95-ben és '97-ben az ÁSZ foglalkozott ezzel, és ennek alapján a Központi Környezetvédelmi Alap átalakítása megtörtént. Kérem képviselő urat, hogy fogadja el válaszomat. (Szórványos taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit