DR. BAJA FERENC

Full text search

DR. BAJA FERENC
DR. BAJA FERENC környezetvédelmi és területfejlesztési miniszter: Képviselő úr, azt gondolom, hogy nagyon messzire tévedt. Magyarországon alkotmányos rend van. Senkinek, sem a miniszterelnöknek, sem a belügyminiszternek Magyarországon nincs külön rendőrsége. Magyarországon alkotmányos rend van. A Magyar Köztársaságnak van rendőrsége, amelynek különféle szervezeti egységei vannak. Hogy ezekről a szervezeti egységekről és funkciójukról vita van, ezt elfogadom és elismerem.
Szeretném azonban felhívni a képviselő úr figyelmét, hogy a fejezeti kezelésben maradhat elkülönített összeg, az önálló jogcímként van elkülönítve, tehát ebben az értelemben pénzügyileg sincs arról szó, hogy külön rendőrség és külön finanszírozás létezne. A vita arról folyt, hogy az egységes rendőrségen belül az elkülönülés milyen mértékű legyen. Mára azonban ez a vita is a parlament döntésével lezárult, amelyet természetesen mind a miniszterelnök úr, mind pedig a belügyminiszter úr, mind pedig a rendőrség el kell hogy fogadjon.
Köszönöm, hogy meghallgattak. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit