ELNÖK (dr. Áder János)

Full text search

ELNÖK (dr. Áder János)
ELNÖK (dr. Áder János): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról szóló 1991. évi IV. törvény, valamint a Bérgarancia Alapról szóló 1994. évi LXVI. törvény módosítását kezdeményező törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/4936. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/4936/28. számon kapták kézhez az Országgyűlés tagjai.
Tisztelt Országgyűlés! A törvényjavaslat 1-31. §-ai a foglalkoztatási törvény egyes rendelkezéseinek módosítását kezdeményezik. A képviselőtársaink, valamint a bizottságok csak ezekhez a szabályokhoz, valamint a hatályba léptető rendelkezésekhez kapcsolódóan nyújtottak be módosító indítványokat, ezért kezdeményezem a részletes vitában ezek tárgyalásának összevonását. Nem nyílik meg azonban a részletes vita az ajánlás 1., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 10., 17., 18., 19., 21., 38., 39., 40. és 41. pontjaira, mert ezek ellentétesek a Házszabálynak a módosító javaslatok szabályszerűségére vonatkozó rendelkezéseivel. Bejelentem továbbá, hogy az ajánlás 9., 13., 14., 35. pontjait előterjesztője visszavonta.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést: egyetért-e a vita szerkezetére tett javaslatommal. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége indítványomat elfogadta.
Megnyitom a részletes vitát. Megkérdezem: kíván-e valaki szólni. (Dr. Czuczi Mihály jelentkezik.) Igen. Megadom a szót Czuczi Mihály képviselő úrnak, SZDSZ.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit