DR. HÉTHY LAJOS

Full text search

DR. HÉTHY LAJOS
DR. HÉTHY LAJOS munkaügyi minisztériumi államtitkár: Nem annyira válaszadás, de ha a programról beszélünk, kapcsolódva ahhoz, amit képviselő úr is mondott: a Leonardónak négy fő prioritása van.
Az egyik: szakképzésben új jártasságok, programok kialakítása, különös tekintettel az új technológiákra és a szolgáltatások fejlesztésére. Nekünk nyilvánvalóan fontos.
Másodszor: a szakképzés szereplőinek együttműködése az elméleti és a gyakorlati képzés összekapcsolásának új formáiban, tekintettel a nyelvoktatás és a szakmai csereprogramok ösztönzésére. Hasonlóan fontos.
Harmadszor: a munkaerőpiacon hátrányos helyzetben lévő fiatalok segítése speciális programokkal, tanácsadással, gyakorlati foglalkozással. Azt hiszem, a jelentőségét nem kell méltatnom.
Végül negyedszer: a szakképzési információs rendszer fejlesztése, különös figyelemmel az európai integráció és a szakképzés közötti összefüggések kérdéseinek kutatására.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit