KUNCZE GÁBOR

Full text search

KUNCZE GÁBOR
KUNCZE GÁBOR belügyminiszter: Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Ami a vizsgálóbizottságot illeti, ezt a parlament vagy létrehozza, vagy nem hozza létre. Ha létrehozza, mert valóban összegyűlik a megfelelő számú aláírás, akkor lesz egy ilyen vizsgálóbizottság, és a vizsgálóbizottság kivizsgálhatja a történteket. Hozzáteszem, hogy természetesen azért nem kellene lemondani a törvényben biztosított útról sem: tessenek a bírósághoz fordulni (Dr. Szabó Zoltán: Ott bizonyítani kell!), és akkor a bíróságnak is lesz lehetősége majd ezt az ügyet megfelelő módon kivizsgálni.
Ami azt az embert illeti, aki ököllel a rendőr arcába vágott, abban az esetben, ha neki kifogásai vannak, ő pedig az ügyészségen tehet megfelelő feljelentést, akkor pedig ezt az ügyet az ügyészség fogja majd kivizsgálni. Ezek az utak ilyen esetekben rendelkezésre állnak, ezekkel lehet élni. A parlamenti bizottság ezt a kört természetesen kitágíthatja, politikai vetületeket adhat a kérdésnek, és figyelemmel az összes körülményre, kialakíthatja a maga álláspontját. Nekem ez ellen sincs kifogásom.
Köszönöm szépen a figyelmet. (Taps a bal oldalon.)
(14.10)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit