ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Országgyűlés! soron következik a személyi javaslatok megtárgyalása. (Zaj. - Az elnök az asztal többszöri megkopogtatásával csendre int.) Az Országgyűlés elnöke a Házszabály 19. § (2) bekezdés g) pontjának megfelelően személyi javaslatot terjesztett elő H/5166. számon. Ebben az Országgyűlés elnöke a korábban dr. Isépy Tamás által betöltött, de a KDNP képviselőcsoportjának megszűnése miatt megüresedett helyre dr. Für Lajost jelöli az Állami Számvevőszék elnökének jelölését szolgáló eseti bizottság tagjává.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e a személyi javaslattal. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 258 igen szavazattal, 2 ellenszavazat és 2 tartózkodás mellett a javaslatot elfogadta.
Az Országgyűlés nevében is eredményes munkát kívánok a képviselő úrnak. (Taps.)
Tisztelt Országgyűlés! Felkérem a költségvetési bizottság tagjait, hogy a főemelet 11. számú teremben kezdjék meg az ülést a szükséges módosító javaslatok megtárgyalása érdekében. Mi pedig addig részletes vitákkal folytatjuk a munkánkat. (Dr. Nagy Sándor: Szóljál, hogy lesz még szavazás!) Öt perc szünetet rendelek el. (Rövid szünet.)
(20.20)
Tisztelt Országgyűlés! Felhívom képviselőtársaim figyelmét, hogy természetesen ma még lesz szavazás, mint ahogy ezt nyilván mindnyájan tudják.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit